Våren är på väg...

Bekvämliga och moderns stugor med utsikt över sjön Hunsnäsen på Eksjö Camping Just nu släpper vintern sitt grepp på vårt vackra område, fasten det fortfarande är kallt utomhus har vi det inomhus varmt och gott i stugor, restaurang och konferenslokaler. Det dröjer dock inte länge förrens sommaren är här, Nu är det hög tid att boka en stuga så att du kan besöka vår lilla stad den vecka du önskar.

Våra nya stugor som blev klara förra säsongen är ett bra alternativ om du vill bo lite längre eller lite bekvämare. De innehåller dusch, toalett och minikök. I stugorna finns plats för 4-6 personer och har sjöutsikt. Mysig helg med familjen, kompisgänget eller arbetsplatsen.

Om du gör en gruppbokning på minst 15 personer står vår restaurang och konferenslokaler till tjänst från morgon till kväll med allt från en härlig frukostbuffé till en vackert uppdukad tre-rättersmeny.

Vårt boende i stugor och med egen husvagn/husbil är öppet årets alla dagar. Vår restaurang och catering är öppet för beställningar både höst, vinter, vår och sommar.

Eksjö Camping är platsen för kursen, konferensen, kalaset, minnesstunden, buss-stoppet, höstvilan, fisketuren och allt annat du kan komma på...

Välkommen!

Öppettider

Karolina & Louise basar i caféet

Under Eken - Bistro & Catering
Alltid öppet för gruppbeställningar
Boka idag på cafe@eksjocamping.se
eller ring 0381-395 00

Sommarcafé Under Eken
Vi öppnar för allmänheten valborgsmässoafton
30 april klockan 17.00
Därefter öppet:
Onsdag-Fredag 15.00-19.00
Lördag-Söndag & Helgdagar 11.00-19.00

Camping, stugboende & konferenser
Vill du boka eller komma i kontakt med receptionen så skicka gärna ett mail till info@eksjocamping.se eller ring oss vardagar mellan 8.30-12.
Vi har jour dygnet runt för våra ankommande och incheckade gäster, men bokningar kan bara genomföras på tiderna ovan.

Väder
Här kan du se hur vädret är hos oss just nu.

Vår personal står till förfogande till vardag och fest

Logga in Produkt från Lawebb Logga in