valbrg-annons-fb.jpg

Camping och stugboende
Önskar du boka boende hos oss är du välkommen att ringa eller maila. Vi har bokningen på telefon öppen alla vardagar mellan 8.30-11.00 på nummer 0381-395 00 (alternativ 3). Vill du göra en bokningsförfrågan på e-post går det bra att skriva till info@eksjocamping.se

Vi har jour dygnet runt för våra ankommande och incheckade gäster på telefon 0381-395 00 (alternativ 3)

Våra nya stugor är ett bra alternativ om du vill bo lite längre eller lite bekvämare, och med en vacker sjöutsikt. De innehåller dusch, toalett och minikök. I stugorna finns plats för 4-6 personer. Mysig helg med familjen, kompisgänget eller arbetslaget.

Om du gör en gruppbokning på minst 15 personer står vår restaurang och våra konferenslokaler till tjänst från morgon till kväll med allt från en härlig frukostbuffé till en vackert uppdukad trerättersmeny.

Vårt boende i stugor eller med egen husvagn/husbil är öppet årets alla dagar. Vår restaurang och catering är öppet för beställningar både höst, vinter, vår och sommar.

Eksjö Camping är platsen för kursen, konferensen, kalaset, minnesstunden, buss-stoppet, vintervilan, fisketuren och allt annat du kan komma på...Välkommen!

200906211120.jpg

Här kan du se hur vädret är hos oss just nu.

Vårt nya namn i restaurangen

louise-carro.JPG

Under Eken - Bistro & Catering
Nu satsar vi för en underbar vår och det innebär att du har mycket att välja på hos oss.
Vi erbjuder catering där vi levererar till din festlokal eller till ditt eget hem. Vi tillagar från grunden, allt från trerätters middagar och bufféer till tårtor och smörgåstårtor. Du kan också boka in ditt arrangemang hos oss Under Eken. Vi kan även hjälpa dig med konferensdagar, personalfester, bussfika och minnesstunder.

Boka idag på telefon 0381-395 00 (alternativ 2) eller maila till undereken@eksjocamping.se

Tiden går

Tiden går och snart är det vår.
Glöm inte att redan nu beställa från oss till vårens och sommarens fester,
konfirmation, examen, student, bröllop.

Välkommen att höra av dig!
Louise, Frida, Karolina

Varmt välkomna in till oss Under Eken

hallontarta.jpg

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in