EksjoCamping_300pix.gif

Vi har öppet året runt

Hösten är kommen till oss

Camping, stugboende & konferenser
Vill du boka eller komma i kontakt med receptionen så skicka gärna ett mail till info@eksjocamping.se eller ring 0381-395 00 till vår bokning som är öppen vardagar 8.30-12.00.

Vår reception är öppen för in- och utcheckning dagligen 8.30-9.30.
Mellan den 20 december-20 januari finns vi bara i receptionen från och till men svarar under hela perioden i vår jourtelefon 0381-395 00 (val 3).

Vi har jour dygnet runt för våra ankommande och incheckade gäster, men bokningar kan bara genomföras på tiderna ovan.

Våra nya stugor är ett bra alternativ om du vill bo lite längre eller lite bekvämare. De innehåller dusch, toalett och minikök. I stugorna finns plats för 4-6 personer och har sjöutsikt. Mysig helg med familjen, kompisgänget eller arbetsplatsen.

Om du gör en gruppbokning på minst 15 personer står vår restaurang och konferenslokaler till tjänst från morgon till kväll med allt från en härlig frukostbuffé till en vackert uppdukad trerättersmeny.

Vårt boende i stugor eller med egen husvagn/husbil är öppet årets alla dagar. Vår restaurang och catering är öppet för beställningar både höst, vinter, vår och sommar.

Eksjö Camping är platsen för kursen, konferensen, kalaset, minnesstunden, buss-stoppet, höstvilan, fisketuren och allt annat du kan komma på...

Välkommen!

f-anka.JPG

Här kan du se hur vädret är hos oss just nu.

Vårt nya namn i restaurangen

Karolinalouise.jpg

Under Eken - Bistro & Catering
Nu satsar vi för höst och vinter, detta innebär att du har mycket gott att välja på hos oss. Vi erbjuder catering, meny för både vardag och fest. Smörgåstårta, bussfika eller festmiddagar.
Missa inte heller att beställa julbord hos oss.

Boka idag på cafe@eksjocamping.se
eller ring 0381-395 00

Mellan den 20 december-20 januari har personalen Under Eken jul-ledigt och kan tyvärr inte ta emot några beställningar under den perioden. Den 21:a januari finns vi åter på plats och vill gärna hjälpa dig med ditt kalas eller konferens.

bilder-och-videos-fran-iphonen-augusti-2010-till-juni-2011-477.jpg

jordgubbar.jpg

Logga in Produkt från Lawebb Logga in