Vi har öppet året runt

EksjoCamping_300pix.gif

Oringencamping.jpg

Camping, vandrarhem och stugboende
Du kan boka via vår mail info@eksjocamping.se eller på telefon 0381-395 00 (Alternativ 1) alla vardagar mellan klockan 8:30-11.00.

Vår reception är öppen
alla dagar 8:30-9:30.

Vi har jour dygnet runt för våra ankommande och incheckade gäster på telefon 0381-395 00 (Alternativ 3)

Våra nya stugor är ett bra alternativ om du vill bo lite längre eller lite bekvämare. De innehåller dusch, toalett och minikök. I stugorna finns plats för 4-6 personer och har sjöutsikt. Mysig helg med familjen, kompisgänget eller arbetsplatsen.

Om du gör en gruppbokning på minst 15 personer står vår restaurang och konferenslokaler till tjänst från morgon till kväll med allt från en härlig frukostbuffé till en vackert uppdukad trerättersmeny.

Vårt boende i stugor eller med egen husvagn/husbil är öppet årets alla dagar. Vår restaurang och catering är öppet för beställningar både höst, vinter, vår och sommar.

Eksjö Camping är platsen för kursen, konferensen, kalaset, minnesstunden, buss-stoppet, vintervilan, fisketuren och allt annat du kan komma på...

Välkommen!

Flottavling_pa_badplatsen.jpg

Här kan du se hur vädret är hos oss just nu.

Vårt nya namn i restaurangen

louise-carro.JPG

Under Eken - Bistro & Catering
Nu satsar vi för hösten och detta innebär att du har mycket gott att välja på hos oss. Vi tillagar från grunden, allt från trerätters festmiddagar till frukostbuffé, tårtor och smörgåstårtor. Vi erbjuder catering där vi tar hand om hela er fest eller bara levererar till din festlokal eller till ditt eget hem. Du kan med fördel boka in ditt arrangemang i vår restaurang och konferenslokaler. Konferensdagar, kick-off, bussfika, bröllop, minnesstunder och festmiddagar.

Boka idag på undereken@eksjocamping.se
eller ring 0381-395 00 (alternativ 2)

Öppet
29-30 augusti 11-19

Varmt välkomna in till oss Under Eken!*

Söndagsluncher

Söndagsluncher hela sommaren från kl 12.
Sallad, bröd och kaffe på maten ingår.

30/8 kycklingspett med rostad potatis och tzatziki

hallontarta.jpg

Logga in Produkt från Lawebb Logga in