top of page

LEDIGA TJÄNSTER

ÅRET RUNT

Vill du bli vår nya medarbetare året runt 
i teamet på Campingen?

Eksjö Camping drivs av den ideella föreningen Eksjö Camping & Konferens med bifirma Kom Till Festen som är en förening med kristna förtecken. Föreningens primära mål är inte att bedriva företag utan att finnas till för att alla människor som besöker oss ska få chansen, genom ett eget aktivt val, att höra de glada nyheterna om Jesus Kristus. 

Mot våra gäster använder vi oss idag av tre varumärken;

Eksjö Camping & Konferens sysslar året runt med uthyrning av campingtomter, stugor och vandrarhemmet Hotellträdgården. Under sommarsäsongen hyr vi även ut fiskebåtar, trampbåtar, kanoter, cyklar, trampbilar och klubbor till vår Äventyrsgolfbana, vi säljer också biljetter till vårt turist-tåg Kulturen som går guidade turer i Eksjö Gamla Stad. 

Under Eken Bistro & Catering servar med mat till både vardag och fest året runt och under sommartid har Under Ekens sommarcafé öppet för allmänheten maj-augusti. 

Kom Till Festen är vårt stora sommarprogram för alla åldrar innehållande bland annat barnmatinéer, konserter, andakter och gudstjänster.

Året runt är vi just nu 7 medarbetare och under högsäsongen har vi även hjälp av ett 40-tal sommaranställda, vår omsättning är drygt 10 miljoner kronor och vi har under året besök av gäster både från närområdet och övriga Europa. 

Vi söker nu en medarbetare på 100% året runt som kan hjälpa till med lite av varje men med tyngdpunkt på reception, städ och vaktmästeri. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av liknande uppgifter men du behöver fallenhet för att möta gäster och ge allt du har för att de ska bli nöjda. Några måsten är dock att du har datorvana då vi jobbar med många olika bokningssystem att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, att du kan tala engelska och en stor fördel är även om du kan tala tyska. Du behöver även ha B-körkort och en fördel är även om du har C eller D-körkort för att få köra vårt turist-tåg. Du behöver inte tidigare ha arbetat professionellt med varken reception, städ eller vaktmästeri men du behöver vara ambitiös när det gäller att hålla ordning och reda på allt från bokningar, stugstäd och sortering av sopor. För de flesta är campingen känt för sin goda ordning och att allt ska flyta smidigt för den som besöker oss.

Då det ingår jourverksamhet i arbetsuppgifterna kan du inte bo för långt från Eksjö, då du måste vara beredd att infinna dig på kort varsel.

Då det är en kristen förening som driver anläggningen behöver du också dela föreningens värderingar och inriktning som är grunden för hela vårt arbete.

På anläggningen har vi låg omsättning på personal vilket visar att de som arbetar hos oss trivs med sina uppgifter och sitt team och vi vill även att du som kommer in ska vara kvar hos oss för en längre tid då de olika arbetsuppgifterna kräver mycket introduktion om du inte tidigare arbetat på ett likande sätt. Vi tror att du som söker gillar ett utmanande jobb, i högt tempo med oregelbundna tider som på sikt kommer att bli mer en livsstil än en vanlig anställning. Välkommen i gänget!

Ansökan innehållande löneanspråk ska vara oss tillhanda på adress; info@eksjocamping.se

Provanställning 6 månader.

 

Mer information om tjänsten får du om du ringer vår ordförande Leif Johansson 070-563 06 49 eller vår verksamhetschef Magnus Kullberg 0381-395 00 (val 3).

bottom of page