SÖK SOMMARJOBB HOS OSS

"Att arbeta på Eksjö Camping är något som jag varmt kan rekommendera. Där får man arbeta i ett glatt gäng, ta ansvar och vara kreativ." 
- Sebastian, en flerårigt sommaranställd hos oss. 

Hos oss på Eksjö Camping får du vara med och möta gäster som bor här under kortare eller längre tid eller gäster som besöker oss bara för ett par timmar. 

Du kan välja att arbeta inom fyra olika områden: 
Café/Städ 
Reception/Städ 
Barnaktiviteter/Städ 
Städ de luxe 

Om du vill söka sommarjobb hos oss inför säsongen 2020 går det bra att skicka din ansökan till personal@eksjocamping.se senast den 1 februari 2020. Skriv ner lite om dig själv, vad du har arbetat med tidigare och om du har någon referens vi kan kontakta. Skicka gärna med en liten bild med låg upplösning på dig själv. Du behöver inte skicka med några betyg då vi värdesätter arbetslust mer än bra betyg. Glöm inte att skriva adress och telefonnummer i din ansökan. Vi vill även att du skriver mellan vilka datum du kan arbeta och om det är någon vecka du önskar vara ledig. (säsongen är mellan den 30 april till den 31 augusti). Vi vill gärna att du som söker sommarjobb hos oss ska kunna arbeta det mesta av sommaren och vi prioriterar de som kan jobba mycket. Man måste även kunna jobba både kvällar och helger. 

För att få söka café, städ och barnaktiviteter måste du ha fyllt 16 år vid anställningens början. För att få söka till receptionen måste du vara minst 18 år när anställningen börjar, och vi ser helst att du är över 18 år till samtliga tjänster. 

 

Ansökningar som kommer in för sent besvaras ej. 

Välkommen med din ansökan!

E-POST
TELEFON
ADRESS
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Trip Ikon
  • Black Google Places Ikon